Kthehu   Kreu > Karantinė (NDR) > Organizmi
Zhvillimi i infrastrukturės nė vend - industri, energji, teknologji.
Hap ēėshtje tė re
Infrastrukturė » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Anasill renditjen Pėrgjigje /Shikime
Shkrim i cituar
VNf
2.10.2013 22:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
13/5301
Shkrim i cituar
VNf
2.10.2013 17:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
43/14482
Shkrim i cituar
VNf
24.9.2013 11:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
17/4932
Shkrim i cituar
VNf
15.9.2013 23:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
45/9165
Punim
mesdimr
19.7.2013 19:42
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
21/21925
Punim
mesdimr
19.7.2013 15:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
107/41505
Shkrim i cituar
VNf
6.7.2013 13:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
96/20388
Shkrim i cituar
mesdimr
6.7.2013 09:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
65/17397
Punim
mesdimr
25.6.2013 00:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
29/10947
Shkrim i cituar
VNf
21.4.2013 13:15
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
29/8658
Punim
mesdimr
5.4.2013 23:21
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
24/8684
Punim
mesdimr
8.10.2011 11:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3428
 
Shkrim i cituar
VNf
7.6.2015 23:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
9/4858
Shkrim i cituar
VNf
13.11.2013 11:34
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
48/13620
Shkrim i cituar
VNf
8.11.2013 21:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
82/22873
Punim
mesdimr
8.11.2013 21:01
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
36/12011
Shkrim i cituar
VNf
19.10.2013 22:42
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
36/10487
Shkrim i cituar
VNf
2.10.2013 17:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
37/15377
Shkrim i cituar
VNf
26.9.2013 22:19
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
56/25607
Shkrim i cituar
VNf
17.9.2013 22:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/6686
Shkrim i cituar
VNf
10.8.2013 20:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/2932
Shkrim i cituar
VNf
9.8.2013 22:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
22/5646
Shkrim i cituar
VNf
7.8.2013 22:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
70/13848
Shkrim i cituar
VNf
6.8.2013 21:21
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/1282
Shkrim i cituar
VNf
17.7.2013 22:13
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
17/4570
Punim
mesdimr
1.7.2013 22:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/2900
Shkrim i cituar
VNf
24.6.2013 12:50
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
15/3276
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2013 21:21
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
63/9524
Shkrim i cituar
VNf
5.6.2013 22:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
41/10852
Shkrim i cituar
VNf
26.4.2012 18:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1522
Shkrim i cituar
VNf
13.4.2012 22:51
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
15/5221
Shkrim i cituar
VNf
13.3.2012 22:54
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/2811
Shkrim i cituar
VNf
7.2.2012 22:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
9/5429
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2012 17:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/2172
Shkrim i cituar
VNf
18.11.2011 18:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
9/3442
Shkrim i cituar
VNf
24.7.2010 21:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1680
 
VNf
17.7.2010 18:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1438
Shkrim i cituar
VNf
11.7.2010 09:09
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1589
Shkrim i cituar
VNf
29.6.2010 21:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1255
Shkrim i cituar
VNf
11.2.2010 20:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1401
Shkrim i cituar
VNf
11.1.2010 21:34
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1600
Shkrim i cituar
VNf
10.12.2009 00:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1667
Shkrim i cituar
VNf
5.12.2009 19:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1437
Shkrim i cituar
VNf
27.11.2009 14:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1447
Shkrim i cituar
VNf
20.11.2009 15:47
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1400
Shkrim i cituar
VNf
7.11.2009 10:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1539
Shkrim i cituar
VNf
5.11.2009 21:51
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1501
Shkrim i cituar
VNf
27.10.2009 22:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1650
Shkrim i cituar
VNf
6.9.2009 20:15
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1511
Shkrim i cituar
VNf
6.8.2009 13:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1462
Shkrim i cituar
VNf
23.7.2009 23:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1712
Shkrim i cituar
VNf
20.7.2009 12:02
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/1271
Shkrim i cituar
VNf
5.7.2009 08:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1314
Shkrim i cituar
VNf
5.7.2009 07:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2390
Shkrim i cituar
VNf
20.6.2009 02:08
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1412
Shkrim i cituar
VNf
19.6.2009 11:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1389
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2009 18:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1846
Shkrim i cituar
VNf
13.6.2009 23:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3248
Shkrim i cituar
VNf
11.6.2009 22:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1354
Shkrim i cituar
VNf
9.5.2009 01:11
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1595
Shkrim i cituar
VNf
29.4.2009 22:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1333
Shkrim i cituar
VNf
23.4.2009 23:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1372
Shkrim i cituar
VNf
18.4.2009 01:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2357
Shkrim i cituar
VNf
19.1.2009 19:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1748
Shkrim i cituar
VNf
16.1.2009 19:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1660
Shkrim i cituar
VNf
15.1.2009 12:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1756
Shkrim i cituar
VNf
10.1.2009 15:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1443
Shkrim i cituar
VNf
29.12.2008 17:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1472
Shkrim i cituar
VNf
15.12.2008 23:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2124
Shkrim i cituar
VNf
25.11.2008 22:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1427
Shkrim i cituar
VNf
23.11.2008 18:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1584
Shkrim i cituar
VNf
13.11.2008 11:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1709
Shkrim i cituar
VNf
31.10.2008 20:40
nga contra Shko tek shkrimi i fundit
1/1380
Shkrim i cituar
VNf
20.10.2008 13:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1591
Shkrim i cituar
VNf
8.10.2008 03:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1693
Shkrim i cituar
VNf
5.10.2008 22:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1425
Shkrim i cituar
VNf
4.10.2008 15:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1288
Shkrim i cituar
VNf
3.10.2008 15:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1368
Shkrim i cituar
VNf
30.9.2008 16:50
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1698
Shkrim i cituar
VNf
13.9.2008 14:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1498
Shkrim i cituar
VNf
30.6.2008 17:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1663
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2008 10:42
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/1721
Shkrim i cituar
VNf
5.6.2008 13:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1533
Shkrim i cituar
VNf
28.5.2008 21:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1478
Shkrim i cituar
VNf
12.3.2008 09:01
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1738
Pyetje
kalimtar/e
20.11.2007 22:54
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
4/2229
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi Mbikėqyrės
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 74 prej 74 tė tillave Mbikėqyrės : 1
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 22:26.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2018
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.