Kthehu   Kreu > Karantinė (NDR) > Organizmi
Zhvillimi i infrastrukturės nė vend - industri, energji, teknologji.
Hap ēėshtje tė re
Infrastrukturė » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Pėrgjigje /Shikime Anasill renditjen
Punim
mesdimr
19.7.2013 14:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
107/45313
Shkrim i cituar
VNf
6.7.2013 12:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
96/23511
Punim
mesdimr
19.7.2013 18:42
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
21/23164
Shkrim i cituar
mesdimr
6.7.2013 08:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
65/20008
Shkrim i cituar
VNf
2.10.2013 16:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
43/16004
Punim
mesdimr
24.6.2013 23:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
29/12606
Shkrim i cituar
VNf
15.9.2013 22:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
45/10510
Punim
mesdimr
5.4.2013 22:21
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
24/10154
Shkrim i cituar
VNf
21.4.2013 12:15
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
29/9937
Shkrim i cituar
VNf
2.10.2013 21:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
13/5995
Shkrim i cituar
VNf
24.9.2013 10:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
17/5601
Punim
mesdimr
8.10.2011 10:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3805
 
Shkrim i cituar
VNf
26.9.2013 21:19
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
56/28051
Shkrim i cituar
VNf
8.11.2013 20:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
82/25544
Shkrim i cituar
VNf
2.10.2013 16:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
37/17210
Shkrim i cituar
VNf
7.8.2013 21:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
70/16285
Shkrim i cituar
VNf
13.11.2013 10:34
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
48/15948
Punim
mesdimr
8.11.2013 20:01
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
36/13189
Shkrim i cituar
VNf
5.6.2013 21:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
41/12235
Shkrim i cituar
VNf
19.10.2013 21:42
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
36/11789
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2013 20:21
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
63/11542
Shkrim i cituar
VNf
17.9.2013 21:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/7634
Shkrim i cituar
VNf
9.8.2013 21:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
22/6854
Shkrim i cituar
VNf
7.2.2012 21:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
9/6018
Shkrim i cituar
VNf
13.4.2012 21:51
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
15/6003
Shkrim i cituar
VNf
7.6.2015 22:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
9/5392
Shkrim i cituar
VNf
17.7.2013 21:13
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
17/4973
Shkrim i cituar
VNf
24.6.2013 11:50
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
15/3936
Shkrim i cituar
VNf
18.11.2011 17:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
9/3922
Shkrim i cituar
VNf
13.6.2009 22:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3651
Punim
mesdimr
1.7.2013 21:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/3512
Shkrim i cituar
VNf
10.8.2013 19:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/3403
Shkrim i cituar
VNf
13.3.2012 21:54
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/3345
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2012 16:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/2812
Shkrim i cituar
VNf
5.7.2009 06:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2623
Shkrim i cituar
VNf
18.4.2009 00:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2564
Pyetje
kalimtar/e
20.11.2007 21:54
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
4/2396
Shkrim i cituar
VNf
15.12.2008 22:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2386
Shkrim i cituar
VNf
12.3.2008 08:01
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2152
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2009 17:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2147
Shkrim i cituar
VNf
19.1.2009 18:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2110
Shkrim i cituar
VNf
15.1.2009 11:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2072
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2008 09:42
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/2015
Shkrim i cituar
VNf
8.10.2008 02:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1973
Shkrim i cituar
VNf
30.6.2008 16:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1951
Shkrim i cituar
VNf
27.10.2009 21:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1925
Shkrim i cituar
VNf
23.7.2009 22:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1921
Shkrim i cituar
VNf
9.5.2009 00:11
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1917
Shkrim i cituar
VNf
9.12.2009 23:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1910
Shkrim i cituar
VNf
26.4.2012 17:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1907
Shkrim i cituar
VNf
20.10.2008 12:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1897
Shkrim i cituar
VNf
28.5.2008 20:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1883
Shkrim i cituar
VNf
11.1.2010 20:34
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1876
Shkrim i cituar
VNf
6.9.2009 19:15
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1866
Shkrim i cituar
VNf
13.11.2008 10:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1862
Shkrim i cituar
VNf
7.11.2009 09:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1862
Shkrim i cituar
VNf
25.11.2008 21:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1848
Shkrim i cituar
VNf
5.11.2009 20:51
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1845
Shkrim i cituar
VNf
30.9.2008 15:50
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1841
Shkrim i cituar
VNf
11.7.2010 08:09
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1837
Shkrim i cituar
VNf
23.11.2008 17:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1832
Shkrim i cituar
VNf
16.1.2009 18:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1827
Shkrim i cituar
VNf
13.9.2008 13:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1820
Shkrim i cituar
VNf
24.7.2010 20:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1812
Shkrim i cituar
VNf
11.2.2010 19:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1797
Shkrim i cituar
VNf
5.12.2009 18:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1789
Shkrim i cituar
VNf
20.11.2009 14:47
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1780
Shkrim i cituar
VNf
5.6.2008 12:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1779
Shkrim i cituar
VNf
27.11.2009 13:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1757
Shkrim i cituar
VNf
29.12.2008 16:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1726
Shkrim i cituar
VNf
31.10.2008 19:40
nga contra Shko tek shkrimi i fundit
1/1721
Shkrim i cituar
VNf
5.10.2008 21:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1717
 
VNf
17.7.2010 17:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1710
Shkrim i cituar
VNf
10.1.2009 14:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1708
Shkrim i cituar
VNf
4.10.2008 14:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1678
Shkrim i cituar
VNf
29.4.2009 21:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1676
Shkrim i cituar
VNf
20.6.2009 01:08
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1670
Shkrim i cituar
VNf
3.10.2008 14:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1669
Shkrim i cituar
VNf
11.6.2009 21:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1667
Shkrim i cituar
VNf
6.8.2013 20:21
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/1654
Shkrim i cituar
VNf
6.8.2009 12:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1651
Shkrim i cituar
VNf
19.6.2009 10:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1596
Shkrim i cituar
VNf
20.7.2009 11:02
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/1589
Shkrim i cituar
VNf
5.7.2009 07:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1553
Shkrim i cituar
VNf
23.4.2009 22:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1545
Shkrim i cituar
VNf
29.6.2010 20:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1532
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi Mbikėqyrės
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 74 prej 74 tė tillave Mbikėqyrės : 1
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 14:47.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2018
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.