Kthehu   Kreu > Ulknir
Black, Death, Pagan.
Hap ēėshtje tė re
Metal » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Anasill renditjen Pėrgjigje /Shikime
Vė re!
mesdimr
29.3.2009 16:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3640
Artikull
mesdimr
18.8.2007 02:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2498
 
Death Metal
mesdimr
12.4.2016 14:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/3159
Death Metal
mesdimr
17.10.2015 22:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2116
Black Metal
Helm
4.5.2014 22:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1997
Death Metal
mesdimr
29.12.2013 23:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1988
Black Metal
Von
mesdimr
25.10.2013 23:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1901
Death Metal
mesdimr
20.10.2013 22:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1762
Death Metal
mesdimr
2.2.2013 22:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1075
Thrash Metal
mesdimr
11.10.2012 00:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/865
Artikull
Vigan
10.4.2011 15:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
261/68701
Pagan Metal
mesdimr
18.3.2011 16:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1606
Death Metal
mesdimr
3.3.2011 21:47
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2077
Artikull
crukthi
13.12.2010 12:22
nga Iliri Shko tek shkrimi i fundit
33/12477
Pagan Metal
mesdimr
16.7.2010 13:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1890
Pagan Metal
mesdimr
15.7.2010 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1609
Death Metal
mesdimr
29.1.2010 20:45
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
4/2037
Black Metal
mesdimr
7.10.2009 17:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1971
Black Metal
mesdimr
6.10.2009 14:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2080
Death Metal
mesdimr
6.10.2009 14:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2491
Death Metal
Helm
5.10.2009 17:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2174
Black Metal
mesdimr
5.10.2009 09:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2381
Black Metal
mesdimr
3.10.2009 12:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2256
Death Metal
mesdimr
22.2.2009 12:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1827
Black Metal
Zymtterr
23.10.2008 17:04
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
2/2011
Black Metal
Zymtterr
20.10.2008 16:11
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
2/2039
Black Metal
mesdimr
10.10.2008 00:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2191
Death Metal
mesdimr
3.9.2008 23:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2032
Black Metal
Zymtterr
15.8.2008 12:46
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
3/2261
Black Metal
Zymtterr
8.8.2008 16:16
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
0/1684
Death Metal
mesdimr
26.7.2008 00:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2198
Black Metal
mesdimr
14.7.2008 19:52
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
10/2864
Black Metal
Vurkollak
26.6.2008 13:19
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
0/2003
Death Metal
mesdimr
29.4.2008 16:55
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2843
Death Metal
mesdimr
12.4.2008 18:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1913
Death Metal
mesdimr
2.4.2008 22:56
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1802
Artikull
Behemoth
28.2.2008 01:17
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/1905
Black Metal
mesdimr
22.2.2008 22:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1492
Black Metal
crukthi
31.12.2007 12:26
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1805
Pagan Metal
mesdimr
16.12.2007 21:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2002
Black Metal
mesdimr
29.11.2007 01:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1465
Black Metal
mesdimr
18.11.2007 17:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1908
Death Metal
mesdimr
3.11.2007 09:22
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2192
Death Metal
mesdimr
27.9.2007 11:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1902
Death Metal
mesdimr
27.8.2007 02:19
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
1/1570
Death Metal
mesdimr
18.8.2007 02:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1600
Thrash Metal
dhemetra
27.7.2007 11:42
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
4/2372
Black Metal
Vigan
22.7.2007 00:42
nga Kronos Shko tek shkrimi i fundit
5/1915
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 20:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1715
Death Metal
Cjapi
18.7.2007 20:37
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1728
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 14:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1425
Death Metal
mesdimr
4.7.2007 09:01
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1351
NSBM
mesdimr
2.7.2007 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1774
Black Metal
mesdimr
1.7.2007 11:55
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1905
Death Metal
Vigan
1.7.2007 09:59
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1701
Death Metal
Helm
25.6.2007 19:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1576
Black Metal
mesdimr
13.5.2007 22:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1818
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 19:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2293
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 17:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1630
Doom/Death Metal
crukthi
30.4.2007 21:15
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
0/1799
Doom/Death Metal
Cjapi
30.4.2007 21:07
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
2/1641
Black Metal
mesdimr
28.4.2007 04:59
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
1/1669
Death Metal
Helm
21.4.2007 15:02
nga Helm Shko tek shkrimi i fundit
0/1417
Death Metal
Cjapi
18.4.2007 19:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1491
Thrash Metal
Cjapi
16.4.2007 21:26
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1608
Pagan Metal
mesdimr
6.4.2007 20:14
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1856
Black Metal
mesdimr
25.3.2007 12:27
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1766
Death Metal
mesdimr
22.3.2007 10:36
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
1/2252
Black Metal
vacuum
20.3.2007 23:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2187
Death Metal
vacuum
16.3.2007 17:12
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1726
Death Metal
mesdimr
15.3.2007 17:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2033
Black Metal
Geg
13.3.2007 21:54
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1896
Black Metal
vacuum
12.3.2007 21:18
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
0/1648
Death Metal
vacuum
11.3.2007 20:33
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
6/2313
Death Metal
Vigan
11.3.2007 14:21
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
5/1998
Death Metal
mesdimr
6.3.2007 06:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1462
Death Metal
mesdimr
20.2.2007 09:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/1707
Death Metal
mesdimr
18.2.2007 20:20
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
2/1684
Death Metal
Helm
16.2.2007 08:33
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1522
Black Metal
mesdimr
12.2.2007 20:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1731
Death Metal
Cjapi
12.2.2007 06:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1760
Black Metal
mesdimr
9.2.2007 18:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1881
Black Metal
Vigan
8.2.2007 12:34
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1752
Death Metal
mesdimr
7.2.2007 12:19
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1784
Black Metal
mesdimr
6.2.2007 08:25
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1722
Death Metal
Vigan
6.2.2007 04:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1927
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:22
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1698
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:14
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1635
Black Metal
Cjapi
2.2.2007 02:06
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1783
Death Metal
mesdimr
1.2.2007 19:42
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
1/1606
Death Metal
Vigan
30.1.2007 07:02
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1653
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 16:26
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/2249
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/1661
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1566
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 14:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1726
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 12:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1908
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 08:57
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1883
Black Metal
mesdimr
28.1.2007 06:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1897
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 06:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2450
Pagan Metal
mesdimr
28.1.2007 05:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1515
Black Metal
Vigan
21.1.2007 03:46
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
1/1447
Black Metal
mesdimr
16.1.2007 15:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1603
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 107 tė tillave
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 03:06.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.