Kthehu   Kreu > Ulknir
Black, Death, Pagan.
Hap ēėshtje tė re
Metal » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Anasill renditjen Pėrgjigje /Shikime
Artikull
mesdimr
18.8.2007 02:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2621
Vė re!
mesdimr
29.3.2009 16:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3766
 
Death Metal
mesdimr
16.8.2006 16:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1493
Death Metal
mesdimr
16.8.2006 17:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1412
Black Metal
mesdimr
16.8.2006 21:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1616
Black Metal
mesdimr
27.8.2006 19:45
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/1191
Death Metal
mesdimr
18.9.2006 23:02
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/813
Black Metal
Cjapi
2.12.2006 17:59
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1618
Black Metal
Vigan
19.12.2006 18:27
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1582
Black Metal
mesdimr
16.1.2007 15:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1713
Black Metal
Vigan
21.1.2007 03:46
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
1/1565
Pagan Metal
mesdimr
28.1.2007 05:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1610
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 06:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2609
Black Metal
mesdimr
28.1.2007 06:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2013
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 08:57
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2017
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 12:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2033
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 14:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1832
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1686
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/1787
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 16:26
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/2407
Death Metal
Vigan
30.1.2007 07:02
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1787
Death Metal
mesdimr
1.2.2007 19:42
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
1/1727
Black Metal
Cjapi
2.2.2007 02:06
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1893
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:14
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1754
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:22
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1825
Death Metal
Vigan
6.2.2007 04:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2061
Black Metal
mesdimr
6.2.2007 08:25
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1852
Death Metal
mesdimr
7.2.2007 12:19
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1915
Black Metal
Vigan
8.2.2007 12:34
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1894
Black Metal
mesdimr
9.2.2007 18:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2017
Death Metal
Cjapi
12.2.2007 06:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1888
Black Metal
mesdimr
12.2.2007 20:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1860
Death Metal
Helm
16.2.2007 08:33
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1632
Death Metal
mesdimr
18.2.2007 20:20
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
2/1808
Death Metal
mesdimr
20.2.2007 09:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/1834
Death Metal
mesdimr
6.3.2007 06:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1561
Death Metal
Vigan
11.3.2007 14:21
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
5/2181
Death Metal
vacuum
11.3.2007 20:33
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
6/2494
Black Metal
vacuum
12.3.2007 21:18
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
0/1755
Black Metal
Geg
13.3.2007 21:54
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/2031
Death Metal
mesdimr
15.3.2007 17:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2139
Death Metal
vacuum
16.3.2007 17:12
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1867
Black Metal
vacuum
20.3.2007 23:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2343
Death Metal
mesdimr
22.3.2007 10:36
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
1/2396
Black Metal
mesdimr
25.3.2007 12:27
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1900
Pagan Metal
mesdimr
6.4.2007 20:14
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2000
Thrash Metal
Cjapi
16.4.2007 21:26
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1721
Death Metal
Cjapi
18.4.2007 19:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1606
Death Metal
Helm
21.4.2007 15:02
nga Helm Shko tek shkrimi i fundit
0/1533
Black Metal
mesdimr
28.4.2007 04:59
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
1/1783
Doom/Death Metal
Cjapi
30.4.2007 21:07
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
2/1759
Doom/Death Metal
crukthi
30.4.2007 21:15
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
0/1928
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 17:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1735
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 19:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2430
Black Metal
mesdimr
13.5.2007 22:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1932
Death Metal
Helm
25.6.2007 19:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1714
Death Metal
Vigan
1.7.2007 09:59
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1839
Black Metal
mesdimr
1.7.2007 11:55
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2024
NSBM
mesdimr
2.7.2007 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1889
Death Metal
mesdimr
4.7.2007 09:01
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1450
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 14:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1538
Death Metal
Cjapi
18.7.2007 20:37
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1879
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 20:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1835
Black Metal
Vigan
22.7.2007 00:42
nga Kronos Shko tek shkrimi i fundit
5/2081
Thrash Metal
dhemetra
27.7.2007 11:42
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
4/2534
Death Metal
mesdimr
18.8.2007 02:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1727
Death Metal
mesdimr
27.8.2007 02:19
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
1/1681
Death Metal
mesdimr
27.9.2007 11:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/2048
Death Metal
mesdimr
3.11.2007 09:22
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2330
Black Metal
mesdimr
18.11.2007 17:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2039
Black Metal
mesdimr
29.11.2007 01:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1579
Pagan Metal
mesdimr
16.12.2007 21:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2129
Black Metal
crukthi
31.12.2007 12:26
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1934
Black Metal
mesdimr
22.2.2008 22:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1603
Artikull
Behemoth
28.2.2008 01:17
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/2058
Death Metal
mesdimr
2.4.2008 22:56
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1950
Death Metal
mesdimr
12.4.2008 18:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2041
Death Metal
mesdimr
29.4.2008 16:55
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2957
Black Metal
Vurkollak
26.6.2008 13:19
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
0/2104
Black Metal
mesdimr
14.7.2008 19:52
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
10/3033
Death Metal
mesdimr
26.7.2008 00:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2321
Black Metal
Zymtterr
8.8.2008 16:16
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
0/1794
Black Metal
Zymtterr
15.8.2008 12:46
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
3/2403
Death Metal
mesdimr
3.9.2008 23:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2136
Black Metal
mesdimr
10.10.2008 00:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2328
Black Metal
Zymtterr
20.10.2008 16:11
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
2/2165
Black Metal
Zymtterr
23.10.2008 17:04
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
2/2147
Death Metal
mesdimr
22.2.2009 12:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1944
Black Metal
mesdimr
3.10.2009 12:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2360
Black Metal
mesdimr
5.10.2009 09:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2552
Death Metal
Helm
5.10.2009 17:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2283
Death Metal
mesdimr
6.10.2009 14:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2642
Black Metal
mesdimr
6.10.2009 14:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2198
Black Metal
mesdimr
7.10.2009 17:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2095
Death Metal
mesdimr
29.1.2010 20:45
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
4/2177
Pagan Metal
mesdimr
15.7.2010 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1722
Pagan Metal
mesdimr
16.7.2010 13:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2022
Artikull
crukthi
13.12.2010 12:22
nga Iliri Shko tek shkrimi i fundit
33/12859
Death Metal
mesdimr
3.3.2011 21:47
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2200
Pagan Metal
mesdimr
18.3.2011 16:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1701
Artikull
Vigan
10.4.2011 15:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
261/71208
Thrash Metal
mesdimr
11.10.2012 00:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/978
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 107 tė tillave
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 12:03.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.