Kthehu   Kreu > Ulknir
Black, Death, Pagan.
Hap ēėshtje tė re
Metal » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Anasill renditjen Shkrimi i fundit Pėrgjigje /Shikime
Artikull
mesdimr
18.8.2007 02:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2563
Vė re!
mesdimr
29.3.2009 16:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3716
 
Artikull
Behemoth
28.2.2008 01:17
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/1996
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 14:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1493
Black Metal
Cjapi
2.2.2007 02:06
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1851
Black Metal
Cjapi
2.12.2006 17:59
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1588
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 20:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1790
Doom/Death Metal
Cjapi
30.4.2007 21:07
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
2/1713
Death Metal
Cjapi
18.7.2007 20:37
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1823
Death Metal
Cjapi
18.4.2007 19:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1566
Thrash Metal
Cjapi
16.4.2007 21:26
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1675
Death Metal
Cjapi
12.2.2007 06:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1841
Black Metal
crukthi
31.12.2007 12:26
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1884
Artikull
crukthi
13.12.2010 12:22
nga Iliri Shko tek shkrimi i fundit
33/12686
Doom/Death Metal
crukthi
30.4.2007 21:15
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
0/1873
Thrash Metal
dhemetra
27.7.2007 11:42
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
4/2471
Black Metal
Geg
13.3.2007 21:54
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1978
Death Metal
Helm
16.2.2007 08:33
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1589
Death Metal
Helm
25.6.2007 19:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1663
Black Metal
Helm
4.5.2014 22:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2055
Death Metal
Helm
21.4.2007 15:02
nga Helm Shko tek shkrimi i fundit
0/1492
Death Metal
Helm
5.10.2009 17:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2244
Black Metal
mesdimr
22.2.2008 22:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1560
Death Metal
mesdimr
4.7.2007 09:01
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1410
NSBM
mesdimr
2.7.2007 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1847
Black Metal
mesdimr
1.7.2007 11:55
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1976
Death Metal
mesdimr
27.9.2007 11:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1995
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 17:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1698
Death Metal
mesdimr
1.2.2007 19:42
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
1/1684
Black Metal
mesdimr
28.4.2007 04:59
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
1/1741
Pagan Metal
mesdimr
18.3.2011 16:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1663
Black Metal
mesdimr
13.5.2007 22:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1890
Death Metal
mesdimr
18.8.2007 02:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1682
Death Metal
mesdimr
12.4.2016 14:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/3551
Death Metal
mesdimr
22.2.2009 12:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1905
Pagan Metal
mesdimr
16.7.2010 13:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1979
Black Metal
mesdimr
7.10.2009 17:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2054
Death Metal
mesdimr
3.3.2011 21:47
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2147
Pagan Metal
mesdimr
15.7.2010 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1683
Death Metal
mesdimr
2.2.2013 22:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1144
Thrash Metal
mesdimr
11.10.2012 00:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/932
Death Metal
mesdimr
18.9.2006 23:02
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/779
Death Metal
mesdimr
3.9.2008 23:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2097
Death Metal
mesdimr
26.7.2008 00:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2279
Death Metal
mesdimr
27.8.2007 02:19
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
1/1637
Black Metal
mesdimr
18.11.2007 17:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1993
Black Metal
mesdimr
25.3.2007 12:27
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1849
Black Metal
mesdimr
10.10.2008 00:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2276
Black Metal
mesdimr
29.11.2007 01:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1535
Death Metal
mesdimr
29.1.2010 20:45
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
4/2121
Death Metal
mesdimr
2.4.2008 22:56
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1895
Black Metal
mesdimr
5.10.2009 09:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2482
Black Metal
mesdimr
6.10.2009 14:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2153
Black Metal
mesdimr
27.8.2006 19:45
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/1145
Death Metal
mesdimr
22.3.2007 10:36
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
1/2339
Death Metal
mesdimr
16.8.2006 17:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1368
Black Metal
mesdimr
16.8.2006 21:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1583
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 08:57
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1961
Pagan Metal
mesdimr
6.4.2007 20:14
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1948
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 12:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1986
Death Metal
mesdimr
3.11.2007 09:22
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2271
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 16:26
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/2349
Black Metal
mesdimr
14.7.2008 19:52
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
10/2964
Death Metal
mesdimr
7.2.2007 12:19
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1865
Death Metal
mesdimr
16.8.2006 16:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1455
Pagan Metal
mesdimr
16.12.2007 21:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2077
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 06:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2541
Death Metal
mesdimr
29.12.2013 23:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2045
Death Metal
mesdimr
20.10.2013 22:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1831
Black Metal
mesdimr
3.10.2009 12:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2320
Black Metal
Von
mesdimr
25.10.2013 23:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1966
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/1737
Black Metal
mesdimr
16.1.2007 15:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1667
Death Metal
mesdimr
15.3.2007 17:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2099
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1640
Black Metal
mesdimr
28.1.2007 06:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1969
Death Metal
mesdimr
6.10.2009 14:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2582
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 14:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1792
Pagan Metal
mesdimr
28.1.2007 05:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1576
Death Metal
mesdimr
18.2.2007 20:20
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
2/1762
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 19:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2378
Death Metal
mesdimr
20.2.2007 09:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/1784
Death Metal
mesdimr
6.3.2007 06:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1525
Death Metal
mesdimr
29.4.2008 16:55
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2918
Death Metal
mesdimr
17.10.2015 22:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2189
Death Metal
mesdimr
12.4.2008 18:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1993
Black Metal
mesdimr
6.2.2007 08:25
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1799
Black Metal
mesdimr
12.2.2007 20:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1811
Black Metal
mesdimr
9.2.2007 18:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1957
Death Metal
vacuum
11.3.2007 20:33
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
6/2423
Black Metal
vacuum
12.3.2007 21:18
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
0/1713
Black Metal
vacuum
20.3.2007 23:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2280
Death Metal
vacuum
16.3.2007 17:12
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1816
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:14
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1705
Death Metal
Vigan
6.2.2007 04:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2005
Artikull
Vigan
10.4.2011 15:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
261/70212
Death Metal
Vigan
30.1.2007 07:02
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1743
Black Metal
Vigan
19.12.2006 18:27
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1545
Black Metal
Vigan
22.7.2007 00:42
nga Kronos Shko tek shkrimi i fundit
5/2014
Death Metal
Vigan
1.7.2007 09:59
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1791
Black Metal
Vigan
21.1.2007 03:46
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
1/1521
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:22
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1775
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 107 tė tillave
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 17:57.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.