Kthehu   Kreu > Ulknir
Black, Death, Pagan.
Hap ēėshtje tė re
Metal » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Anasill renditjen Pėrgjigje /Shikime
Vė re!
mesdimr
29.3.2009 16:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3679
Artikull
mesdimr
18.8.2007 02:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2530
 
Death Metal
mesdimr
12.4.2016 14:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/3444
Death Metal
mesdimr
17.10.2015 22:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2156
Black Metal
Helm
4.5.2014 22:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2025
Death Metal
mesdimr
29.12.2013 23:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2018
Black Metal
Von
mesdimr
25.10.2013 23:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1936
Death Metal
mesdimr
20.10.2013 22:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1796
Death Metal
mesdimr
2.2.2013 22:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1111
Thrash Metal
mesdimr
11.10.2012 00:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/903
Artikull
Vigan
10.4.2011 15:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
261/69374
Pagan Metal
mesdimr
18.3.2011 16:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1634
Death Metal
mesdimr
3.3.2011 21:47
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2112
Artikull
crukthi
13.12.2010 12:22
nga Iliri Shko tek shkrimi i fundit
33/12591
Pagan Metal
mesdimr
16.7.2010 13:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1944
Pagan Metal
mesdimr
15.7.2010 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1657
Death Metal
mesdimr
29.1.2010 20:45
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
4/2084
Black Metal
mesdimr
7.10.2009 17:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2021
Black Metal
mesdimr
6.10.2009 14:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2128
Death Metal
mesdimr
6.10.2009 14:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2548
Death Metal
Helm
5.10.2009 17:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2219
Black Metal
mesdimr
5.10.2009 09:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2440
Black Metal
mesdimr
3.10.2009 12:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2297
Death Metal
mesdimr
22.2.2009 12:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1876
Black Metal
Zymtterr
23.10.2008 17:04
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
2/2067
Black Metal
Zymtterr
20.10.2008 16:11
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
2/2088
Black Metal
mesdimr
10.10.2008 00:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2239
Death Metal
mesdimr
3.9.2008 23:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2075
Black Metal
Zymtterr
15.8.2008 12:46
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
3/2307
Black Metal
Zymtterr
8.8.2008 16:16
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
0/1723
Death Metal
mesdimr
26.7.2008 00:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2246
Black Metal
mesdimr
14.7.2008 19:52
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
10/2918
Black Metal
Vurkollak
26.6.2008 13:19
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
0/2048
Death Metal
mesdimr
29.4.2008 16:55
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2883
Death Metal
mesdimr
12.4.2008 18:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1963
Death Metal
mesdimr
2.4.2008 22:56
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1854
Artikull
Behemoth
28.2.2008 01:17
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/1959
Black Metal
mesdimr
22.2.2008 22:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1540
Black Metal
crukthi
31.12.2007 12:26
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1854
Pagan Metal
mesdimr
16.12.2007 21:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2050
Black Metal
mesdimr
29.11.2007 01:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1511
Black Metal
mesdimr
18.11.2007 17:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1957
Death Metal
mesdimr
3.11.2007 09:22
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2238
Death Metal
mesdimr
27.9.2007 11:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1961
Death Metal
mesdimr
27.8.2007 02:19
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
1/1611
Death Metal
mesdimr
18.8.2007 02:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1645
Thrash Metal
dhemetra
27.7.2007 11:42
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
4/2425
Black Metal
Vigan
22.7.2007 00:42
nga Kronos Shko tek shkrimi i fundit
5/1975
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 20:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1760
Death Metal
Cjapi
18.7.2007 20:37
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1782
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 14:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1469
Death Metal
mesdimr
4.7.2007 09:01
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1387
NSBM
mesdimr
2.7.2007 10:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1822
Black Metal
mesdimr
1.7.2007 11:55
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1948
Death Metal
Vigan
1.7.2007 09:59
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1758
Death Metal
Helm
25.6.2007 19:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1628
Black Metal
mesdimr
13.5.2007 22:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1861
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 19:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2348
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 17:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1672
Doom/Death Metal
crukthi
30.4.2007 21:15
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
0/1843
Doom/Death Metal
Cjapi
30.4.2007 21:07
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
2/1679
Black Metal
mesdimr
28.4.2007 04:59
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
1/1718
Death Metal
Helm
21.4.2007 15:02
nga Helm Shko tek shkrimi i fundit
0/1461
Death Metal
Cjapi
18.4.2007 19:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1539
Thrash Metal
Cjapi
16.4.2007 21:26
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1650
Pagan Metal
mesdimr
6.4.2007 20:14
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1915
Black Metal
mesdimr
25.3.2007 12:27
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1816
Death Metal
mesdimr
22.3.2007 10:36
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
1/2298
Black Metal
vacuum
20.3.2007 23:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2242
Death Metal
vacuum
16.3.2007 17:12
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1781
Death Metal
mesdimr
15.3.2007 17:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2070
Black Metal
Geg
13.3.2007 21:54
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1941
Black Metal
vacuum
12.3.2007 21:18
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
0/1688
Death Metal
vacuum
11.3.2007 20:33
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
6/2372
Death Metal
Vigan
11.3.2007 14:21
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
5/2065
Death Metal
mesdimr
6.3.2007 06:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1498
Death Metal
mesdimr
20.2.2007 09:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/1747
Death Metal
mesdimr
18.2.2007 20:20
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
2/1730
Death Metal
Helm
16.2.2007 08:33
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1561
Black Metal
mesdimr
12.2.2007 20:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1777
Death Metal
Cjapi
12.2.2007 06:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1809
Black Metal
mesdimr
9.2.2007 18:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1928
Black Metal
Vigan
8.2.2007 12:34
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1804
Death Metal
mesdimr
7.2.2007 12:19
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1825
Black Metal
mesdimr
6.2.2007 08:25
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1766
Death Metal
Vigan
6.2.2007 04:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1970
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:22
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1742
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:14
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1674
Black Metal
Cjapi
2.2.2007 02:06
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1822
Death Metal
mesdimr
1.2.2007 19:42
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
1/1653
Death Metal
Vigan
30.1.2007 07:02
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1707
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 16:26
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/2311
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/1707
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1613
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 14:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1759
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 12:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1956
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 08:57
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1928
Black Metal
mesdimr
28.1.2007 06:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1941
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 06:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2501
Pagan Metal
mesdimr
28.1.2007 05:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1552
Black Metal
Vigan
21.1.2007 03:46
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
1/1489
Black Metal
mesdimr
16.1.2007 15:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1640
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 107 tė tillave
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 13:51.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.