Kthehu   Kreu > Ulknir
Black, Death, Pagan.
Hap ēėshtje tė re
Metal » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Pėrgjigje Anasill renditjen/Shikime
Vė re!
mesdimr
29.3.2009 16:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3716
Artikull
mesdimr
18.8.2007 02:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2561
 
Artikull
Vigan
10.4.2011 15:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
261/70173
Artikull
crukthi
13.12.2010 12:22
nga Iliri Shko tek shkrimi i fundit
33/12680
Black Metal
mesdimr
14.7.2008 19:52
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
10/2962
Death Metal
vacuum
11.3.2007 20:33
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
6/2419
Death Metal
Vigan
11.3.2007 14:21
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
5/2112
Black Metal
Vigan
22.7.2007 00:42
nga Kronos Shko tek shkrimi i fundit
5/2011
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 06:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2540
Black Metal
mesdimr
5.10.2009 09:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2479
Thrash Metal
dhemetra
27.7.2007 11:42
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
4/2469
Black Metal
vacuum
20.3.2007 23:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2279
Death Metal
mesdimr
29.1.2010 20:45
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
4/2120
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/1737
Death Metal
mesdimr
3.11.2007 09:22
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
4/2268
Death Metal
Vigan
30.1.2007 07:02
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1740
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 16:26
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/2346
Black Metal
Vigan
8.2.2007 12:34
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
3/1840
Black Metal
crukthi
31.12.2007 12:26
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1883
Death Metal
mesdimr
20.2.2007 09:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/1783
Death Metal
mesdimr
12.4.2016 14:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/3524
Black Metal
mesdimr
25.3.2007 12:27
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
3/1848
Black Metal
mesdimr
27.8.2006 19:45
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/1143
Artikull
Behemoth
28.2.2008 01:17
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
3/1994
Black Metal
Zymtterr
15.8.2008 12:46
nga Atlasht Shko tek shkrimi i fundit
3/2346
Death Metal
mesdimr
18.9.2006 23:02
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/778
Death Metal
mesdimr
18.2.2007 20:20
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
2/1761
Death Metal
mesdimr
6.10.2009 14:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2581
Death Metal
mesdimr
29.4.2008 16:55
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2917
Death Metal
mesdimr
12.4.2008 18:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1991
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 19:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2376
Black Metal
mesdimr
9.2.2007 18:11
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1954
Death Metal
mesdimr
4.7.2007 09:01
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1410
Black Metal
Zymtterr
23.10.2008 17:04
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
2/2101
Black Metal
Zymtterr
20.10.2008 16:11
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
2/2117
Death Metal
mesdimr
2.4.2008 22:56
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1892
Death Metal
vacuum
16.3.2007 17:12
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/1814
Doom/Death Metal
Cjapi
30.4.2007 21:07
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
2/1710
Black Metal
Von
mesdimr
25.10.2013 23:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1964
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 08:57
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1956
Pagan Metal
mesdimr
6.4.2007 20:14
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1948
Death Metal
Vigan
6.2.2007 04:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2004
Death Metal
mesdimr
15.3.2007 17:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
2/2098
Death Metal
mesdimr
7.2.2007 12:19
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1863
Death Metal
mesdimr
17.10.2015 22:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/2189
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 12:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/1985
Death Metal
mesdimr
20.10.2013 22:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1831
Death Metal
Helm
16.2.2007 08:33
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1587
Black Metal
mesdimr
7.10.2009 17:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2051
Black Metal
mesdimr
10.10.2008 00:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2272
Black Metal
mesdimr
13.5.2007 22:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1888
Death Metal
Helm
25.6.2007 19:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1661
Death Metal
mesdimr
27.9.2007 11:00
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1995
Death Metal
Vigan
1.7.2007 09:59
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1787
Pagan Metal
mesdimr
16.7.2010 13:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1977
Death Metal
Cjapi
12.2.2007 06:31
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1840
Black Metal
Vigan
19.12.2006 18:27
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1545
Death Metal
mesdimr
29.12.2013 23:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2045
Death Metal
mesdimr
27.8.2007 02:19
nga Behemoth Shko tek shkrimi i fundit
1/1634
Black Metal
mesdimr
6.10.2009 14:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2152
Black Metal
mesdimr
3.10.2009 12:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2320
Black Metal
mesdimr
28.4.2007 04:59
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
1/1738
Death Metal
mesdimr
3.3.2011 21:47
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2144
Death Metal
mesdimr
22.2.2009 12:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1905
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:14
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1703
Pagan Metal
mesdimr
16.12.2007 21:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2076
Black Metal
Helm
4.5.2014 22:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2053
Death Metal
Vigan
3.2.2007 07:22
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1775
Death Metal
mesdimr
1.2.2007 19:42
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
1/1683
Black Metal
mesdimr
6.2.2007 08:25
nga Vigan Shko tek shkrimi i fundit
1/1799
Black Metal
mesdimr
12.2.2007 20:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1808
Thrash Metal
mesdimr
11.10.2012 00:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/930
Death Metal
mesdimr
2.2.2013 22:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1142
Black Metal
Geg
13.3.2007 21:54
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
1/1977
Black Metal
Vigan
21.1.2007 03:46
nga Geg Shko tek shkrimi i fundit
1/1518
Death Metal
Helm
5.10.2009 17:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2242
Death Metal
mesdimr
6.3.2007 06:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1524
Death Metal
Cjapi
18.4.2007 19:42
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1564
Death Metal
mesdimr
22.3.2007 10:36
nga crukthi Shko tek shkrimi i fundit
1/2336
Pagan Metal
mesdimr
18.3.2011 16:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/1660
Death Metal
mesdimr
26.7.2008 00:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2277
Black Metal
Vurkollak
26.6.2008 13:19
nga Vurkollak Shko tek shkrimi i fundit
0/2066
Black Metal
Zymtterr
8.8.2008 16:16
nga Zymtterr Shko tek shkrimi i fundit
0/1756
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 14:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1792
Death Metal
mesdimr
3.9.2008 23:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2095
Black Metal
Cjapi
2.12.2006 17:59
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1587
Black Metal
mesdimr
28.1.2007 06:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1968
Pagan Metal
mesdimr
28.1.2007 05:56
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1576
Black Metal
Cjapi
2.2.2007 02:06
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1849
Black Metal
vacuum
12.3.2007 21:18
nga vacuum Shko tek shkrimi i fundit
0/1713
Black Metal
mesdimr
16.8.2006 21:06
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1583
Black Metal
mesdimr
8.5.2007 17:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1697
Black Metal
mesdimr
1.7.2007 11:55
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1976
Death Metal
mesdimr
16.8.2006 17:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1366
Death Metal
Cjapi
18.7.2007 20:37
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1822
Black Metal
Cjapi
18.7.2007 20:43
nga Cjapi Shko tek shkrimi i fundit
0/1788
Black Metal
mesdimr
18.11.2007 17:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1988
Death Metal
mesdimr
16.8.2006 16:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1455
Black Metal
mesdimr
16.1.2007 15:16
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1666
Black Metal
mesdimr
29.11.2007 01:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1534
Black Metal
mesdimr
22.2.2008 22:30
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1559
Death Metal
mesdimr
28.1.2007 15:00
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1639
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 107 tė tillave
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 03:54.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.