Kthehu   Kreu > Karantinė (NDR) > Organizmi
Shtrirja territoriale, ndarjet administrative dhe ēėshtje mjedisore nė rend tė ditės.
Hap ēėshtje tė re
Territor » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Anasill renditjen Pėrgjigje /Shikime
Shkrim i cituar
VNf
30.7.2015 22:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
49/13983
Shkrim i cituar
VNf
27.7.2015 22:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
38/12563
Shkrim i cituar
VNf
24.6.2013 14:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
34/12070
Shkrim i cituar
VNf
12.5.2013 22:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
20/5049
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2012 16:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/4017
 
 
VNf
29.7.2015 22:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1436
Vė re!
VNf
29.7.2015 22:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
32/10711
Shkrim i cituar
VNf
30.6.2015 22:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1240
Shkrim i cituar
VNf
24.2.2015 16:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
9/7164
Shkrim i cituar
VNf
8.11.2013 20:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
92/27817
Vė re!
VNf
16.10.2013 21:09
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
11/14550
Shkrim i cituar
VNf
14.10.2013 10:29
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
12/12082
Vė re!
VNf
12.10.2013 21:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
60/49520
Vė re!
VNf
10.10.2013 21:14
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
151/44894
Shkrim i cituar
VNf
27.9.2013 13:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
44/16894
Vė re!
VNf
23.9.2013 21:51
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/5596
Vė re!
VNf
17.9.2013 21:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
46/37205
 
VNf
6.9.2013 21:39
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1625
Shkrim i cituar
VNf
6.8.2013 17:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
11/8467
Shkrim i cituar
VNf
30.7.2013 21:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
40/13701
Shkrim i cituar
VNf
26.7.2013 21:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/2545
Shkrim i cituar
VNf
16.7.2013 21:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
48/26267
Shkrim i cituar
VNf
27.6.2013 23:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
74/22112
Shkrim i cituar
VNf
16.4.2013 22:56
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/4407
Vė re!
VNf
12.2.2013 21:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
39/60104
Vė re!
VNf
15.8.2012 21:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/4631
Shkrim i cituar
VNf
29.11.2011 21:46
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/3118
Shkrim i cituar
VNf
31.3.2011 21:19
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3148
 
Kandhaon
13.7.2010 22:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/32403
Shkrim i cituar
VNf
27.6.2010 15:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/2719
Shkrim i cituar
VNf
29.5.2010 11:46
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/2587
Shkrim i cituar
VNf
26.3.2010 23:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2340
Shkrim i cituar
VNf
18.2.2010 06:47
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2420
Shkrim i cituar
VNf
8.1.2010 17:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2519
Shkrim i cituar
VNf
8.12.2009 00:09
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/4468
Shkrim i cituar
VNf
1.10.2009 11:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
3/3400
Shkrim i cituar
VNf
19.8.2009 20:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3625
Shkrim i cituar
VNf
19.8.2009 20:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3717
Shkrim i cituar
VNf
8.8.2009 10:30
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
1/19100
Shkrim i cituar
VNf
15.5.2009 15:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2008
Shkrim i cituar
VNf
30.4.2009 10:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2631
Shkrim i cituar
VNf
28.4.2009 18:46
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2311
Shkrim i cituar
VNf
27.4.2009 16:45
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2275
Shkrim i cituar
VNf
15.4.2009 21:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2354
Shkrim i cituar
VNf
2.4.2009 15:51
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2577
Shkrim i cituar
VNf
19.3.2009 11:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2547
Shkrim i cituar
VNf
8.3.2009 09:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2169
Shkrim i cituar
VNf
5.3.2009 13:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2394
Shkrim i cituar
VNf
16.2.2009 11:46
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2122
Shkrim i cituar
VNf
8.1.2009 17:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2260
Shkrim i cituar
VNf
8.12.2008 01:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2058
Shkrim i cituar
VNf
8.12.2008 01:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2200
Shkrim i cituar
VNf
1.12.2008 22:14
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2557
Shkrim i cituar
VNf
29.11.2008 23:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1696
Shkrim i cituar
VNf
29.11.2008 23:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2355
Shkrim i cituar
VNf
20.11.2008 00:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2268
Shkrim i cituar
VNf
1.11.2008 23:59
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
1/2275
Shkrim i cituar
VNf
30.10.2008 17:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2500
Shkrim i cituar
VNf
24.10.2008 22:50
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2439
Shkrim i cituar
VNf
8.10.2008 02:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3657
Shkrim i cituar
VNf
19.9.2008 09:50
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2135
Shkrim i cituar
VNf
14.9.2008 11:46
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2081
Shkrim i cituar
VNf
13.9.2008 14:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2467
Shkrim i cituar
VNf
13.9.2008 13:54
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2295
Shkrim i cituar
VNf
4.9.2008 00:21
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2295
Shkrim i cituar
VNf
1.9.2008 19:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2379
Shkrim i cituar
VNf
1.9.2008 19:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2067
Shkrim i cituar
VNf
24.8.2008 11:08
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2244
Shkrim i cituar
VNf
5.8.2008 03:34
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2198
Shkrim i cituar
VNf
23.7.2008 16:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2451
Shkrim i cituar
VNf
22.7.2008 23:13
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2467
Shkrim i cituar
VNf
8.7.2008 11:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2565
Shkrim i cituar
VNf
4.7.2008 18:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2246
Shkrim i cituar
VNf
3.7.2008 19:51
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2327
Shkrim i cituar
VNf
1.7.2008 17:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2341
Shkrim i cituar
VNf
27.6.2008 16:15
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2276
Shkrim i cituar
VNf
27.6.2008 15:11
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1787
Shkrim i cituar
VNf
26.6.2008 09:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1861
Shkrim i cituar
VNf
21.6.2008 10:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2296
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2008 16:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2498
Shkrim i cituar
VNf
16.6.2008 15:14
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2186
Shkrim i cituar
VNf
5.6.2008 11:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2257
Shkrim i cituar
VNf
2.6.2008 11:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1788
Shkrim i cituar
VNf
1.6.2008 07:56
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2209
Shkrim i cituar
VNf
30.5.2008 20:15
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2047
Shkrim i cituar
VNf
29.5.2008 17:11
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2824
Shkrim i cituar
VNf
28.5.2008 07:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2204
Shkrim i cituar
VNf
28.5.2008 07:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2097
Shkrim i cituar
VNf
21.5.2008 16:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2451
Shkrim i cituar
VNf
21.5.2008 16:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2074
Shkrim i cituar
VNf
21.4.2008 08:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2638
Shkrim i cituar
VNf
9.4.2008 16:54
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2556
Shkrim i cituar
kalimtar/e
5.3.2008 09:51
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/4070
Shkrim i cituar
VNf
4.2.2008 08:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3492
Shkrim i cituar
VNf
14.1.2008 06:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2324
 
kalimtar/e
9.1.2008 13:22
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
0/2478
Shkrim i cituar
kalimtar/e
30.6.2007 14:12
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
0/3123
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2007 15:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3042
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2007 09:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2318
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2007 09:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3433
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2007 08:47
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2858
Shkrim i cituar
VNf
17.6.2007 08:15
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1999
Shkrim i cituar
VNf
6.2.2007 21:09
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/5929
Vė re!
VNf
6.2.2007 20:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2970
Shkrim i cituar
VNf
6.2.2007 20:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/27004
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi Mbikėqyrės
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 100 tė tillave Mbikėqyrės : 1
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 01:16.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.