Kthehu   Kreu > D1 > Punishte
Gjetje tė fundit arkeologjike dhe zbulime historike. Lėnda mund tė sillet, siē gjurmohet, nė ēfarėdo gjuhe.
Hap ēėshtje tė re
Tė reja » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Anasill renditjen Pėrgjigje /Shikime
Shkrim i cituar
mesdimr
26.6.2015 10:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
61/27258
Lėndė burimore
mesdimr
25.3.2007 16:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/5685
 
Shkrim i cituar
mesdimr
13.4.2016 00:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
7/10976
 
VNf
12.8.2015 22:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/4682
 
VNf
29.7.2015 08:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4161
 
VNf
28.7.2015 22:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4143
 
VNf
28.7.2015 14:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4027
Shkrim i cituar
VNf
18.6.2015 20:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1425
Shkrim i cituar
VNf
18.6.2015 15:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1268
Shkrim i cituar
VNf
10.6.2015 22:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1525
 
VNf
28.5.2015 09:11
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1365
 
VNf
26.5.2015 15:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/3601
Shkrim i cituar
mesdimr
25.5.2015 22:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7274
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2015 22:13
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1408
Shkrim i cituar
mesdimr
10.2.2014 22:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
11/10268
Shkrim i cituar
mesdimr
9.10.2013 21:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
20/16479
 
VNf
23.9.2013 21:29
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1705
Shkrim i cituar
mesdimr
8.8.2013 21:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/8896
Shkrim i cituar
VNf
7.8.2013 18:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/7127
Shkrim i cituar
mesdimr
25.7.2013 21:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/5260
 
VNf
18.7.2013 21:29
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1886
Shkrim i cituar
mesdimr
10.7.2013 21:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
22/14062
Shkrim i cituar
mesdimr
5.7.2013 21:39
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
28/16381
Shkrim i cituar
mesdimr
4.6.2013 15:04
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
3/4496
Shkrim i cituar
VNf
16.5.2013 22:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/5315
Shkrim i cituar
mesdimr
7.5.2013 22:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
13/9551
Shkrim i cituar
VNf
3.5.2013 22:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
14/9653
 
VNf
28.4.2013 22:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1922
Shkrim i cituar
VNf
12.2.2013 21:04
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/4485
 
VNf
4.1.2013 22:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/1961
Shkrim i cituar
mesdimr
16.11.2012 23:38
nga rrėqebull Shko tek shkrimi i fundit
5/6815
Shkrim i cituar
VNf
1.10.2012 21:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/4387
 
VNf
26.9.2012 21:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1665
 
VNf
24.9.2012 21:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1801
Shkrim i cituar
VNf
10.8.2012 21:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3299
 
VNf
8.8.2012 20:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2199
Shkrim i cituar
mesdimr
29.7.2012 23:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/6139
Shkrim i cituar
VNf
25.5.2012 20:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2329
 
VNf
11.5.2012 21:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2139
Shkrim i cituar
VNf
17.3.2012 21:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/5142
 
VNf
12.1.2012 21:46
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1858
Shkrim i cituar
VNf
9.1.2012 21:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2921
Shkrim i cituar
VNf
5.1.2012 17:17
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3356
Shkrim i cituar
VNf
30.12.2011 08:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2008
Shkrim i cituar
VNf
3.12.2011 21:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2744
Shkrim i cituar
mesdimr
7.10.2011 20:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/7260
Shkrim i cituar
mesdimr
17.8.2011 12:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/6524
Shkrim i cituar
mesdimr
14.7.2011 12:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/6245
Shkrim i cituar
VNf
11.7.2011 18:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3551
Shkrim i cituar
mesdimr
22.6.2011 03:27
nga dhemetra Shko tek shkrimi i fundit
3/5423
Shkrim i cituar
VNf
6.4.2011 18:06
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2449
 
mesdimr
6.3.2011 16:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7488
Shkrim i cituar
VNf
24.10.2010 04:23
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3536
Shkrim i cituar
mesdimr
28.9.2010 22:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/5573
Shkrim i cituar
mesdimr
11.9.2010 05:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3048
Shkrim i cituar
VNf
13.8.2010 22:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/4579
Shkrim i cituar
mesdimr
30.5.2010 11:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3438
Shkrim i cituar
mesdimr
30.3.2010 19:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2673
Shkrim i cituar
mesdimr
30.3.2010 19:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2218
Shkrim i cituar
VNf
26.3.2010 23:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1982
Shkrim i cituar
mesdimr
26.3.2010 00:37
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2979
Shkrim i cituar
mesdimr
24.3.2010 11:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2133
 
Kandhaon
26.1.2010 07:54
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/1822
Shkrim i cituar
VNf
25.1.2010 22:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3202
Shkrim i cituar
VNf
20.1.2010 23:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2212
Shkrim i cituar
VNf
12.12.2009 12:24
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2136
Shkrim i cituar
VNf
27.11.2009 15:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2585
Shkrim i cituar
VNf
21.10.2009 15:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2958
Shkrim i cituar
VNf
11.10.2009 22:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2690
Shkrim i cituar
VNf
3.9.2009 20:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2402
Shkrim i cituar
VNf
31.8.2009 18:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2362
Shkrim i cituar
VNf
29.8.2009 00:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2704
Shkrim i cituar
mesdimr
23.8.2009 02:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/4715
Shkrim i cituar
VNf
20.8.2009 22:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2465
Shkrim i cituar
VNf
19.8.2009 21:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3269
Shkrim i cituar
mesdimr
10.8.2009 00:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2690
Shkrim i cituar
mesdimr
20.7.2009 09:02
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
3/2556
Shkrim i cituar
mesdimr
16.7.2009 18:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2601
Shkrim i cituar
VNf
9.6.2009 02:47
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/4642
Shkrim i cituar
VNf
6.6.2009 21:26
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
2/3494
Shkrim i cituar
mesdimr
24.5.2009 00:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3178
 
Kandhaon
21.5.2009 13:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2369
 
Kandhaon
19.5.2009 23:56
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
2/2989
Shkrim i cituar
mesdimr
12.5.2009 23:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2477
Shkrim i cituar
VNf
9.5.2009 08:06
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3031
Shkrim i cituar
mesdimr
6.5.2009 14:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2774
Shkrim i cituar
VNf
18.4.2009 09:33
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
5/3841
Shkrim i cituar
mesdimr
22.3.2009 16:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3250
Shkrim i cituar
VNf
5.3.2009 12:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2455
Shkrim i cituar
VNf
23.2.2009 14:40
nga GERMA Shko tek shkrimi i fundit
1/3742
Shkrim i cituar
mesdimr
6.2.2009 23:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2738
Shkrim i cituar
VNf
2.2.2009 20:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2728
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2009 15:09
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
6/3948
Shkrim i cituar
VNf
11.1.2009 16:04
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2477
Shkrim i cituar
VNf
24.12.2008 16:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2365
Shkrim i cituar
mesdimr
21.12.2008 16:32
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
2/2790
Shkrim i cituar
VNf
19.12.2008 16:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2765
Shkrim i cituar
mesdimr
21.11.2008 18:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2674
Shkrim i cituar
VNf
20.11.2008 10:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2938
Shkrim i cituar
mesdimr
1.11.2008 23:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2821
 
mesdimr
28.10.2008 18:18
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2726
Shkrim i cituar
mesdimr
26.10.2008 10:31
nga zenel gjoleka Shko tek shkrimi i fundit
1/3085
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi Mbikėqyrės
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 145 tė tillave Mbikėqyrės : 1
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 17:53.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.