Kthehu   Kreu > D1 > Punishte
Gjetje tė fundit arkeologjike dhe zbulime historike. Lėnda mund tė sillet, siē gjurmohet, nė ēfarėdo gjuhe.
Hap ēėshtje tė re
Tė reja » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Anasill renditjen Shkrimi i fundit Pėrgjigje /Shikime
Shkrim i cituar
mesdimr
26.6.2015 10:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
61/27586
Lėndė burimore
mesdimr
25.3.2007 16:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/5763
 
 
kalimtar/e
28.12.2007 10:02
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
0/2291
 
kalimtar/e
25.12.2007 09:30
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/2138
Shkrim i cituar
kalimtar/e
20.7.2007 17:36
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
0/2211
Shkrim i cituar
kalimtar/e
20.7.2007 16:45
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
0/2409
 
kalimtar/e
14.4.2008 11:56
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
1/2343
Artikull
kalimtar/e
19.1.2008 08:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2765
 
Kandhaon
27.2.2008 18:25
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/1754
 
Kandhaon
21.5.2009 13:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2412
 
Kandhaon
12.5.2007 03:46
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/2300
 
Kandhaon
23.3.2008 13:01
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/2115
 
Kandhaon
16.2.2008 22:08
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/3198
 
Kandhaon
11.4.2008 14:18
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/4773
 
Kandhaon
19.5.2009 23:56
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
2/3067
 
Kandhaon
26.1.2010 07:54
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/1853
Shkrim i cituar
Kandhaon
6.6.2008 17:40
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
1/2571
 
Kandhaon
7.8.2008 10:30
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/2102
Punim
mesdimr
24.10.2008 21:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2442
Shkrim i cituar
mesdimr
26.10.2008 10:31
nga zenel gjoleka Shko tek shkrimi i fundit
1/3128
Shkrim i cituar
mesdimr
24.9.2008 11:07
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2132
Shkrim i cituar
mesdimr
28.9.2010 22:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/5649
Shkrim i cituar
mesdimr
3.9.2008 12:54
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
3/2722
Shkrim i cituar
mesdimr
24.3.2010 11:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2178
Shkrim i cituar
mesdimr
10.2.2014 22:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
11/10349
Shkrim i cituar
mesdimr
19.8.2008 22:25
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/4006
Shkrim i cituar
mesdimr
30.7.2008 15:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/4205
Shkrim i cituar
mesdimr
17.8.2011 12:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/6600
 
mesdimr
28.10.2008 18:18
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2781
Shkrim i cituar
mesdimr
1.11.2008 23:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2871
Shkrim i cituar
mesdimr
30.3.2010 19:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2250
Shkrim i cituar
mesdimr
30.3.2010 19:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2726
Shkrim i cituar
mesdimr
26.3.2010 00:37
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3024
Shkrim i cituar
mesdimr
23.8.2009 02:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/4771
Shkrim i cituar
mesdimr
7.5.2013 22:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
13/9656
Shkrim i cituar
mesdimr
10.8.2009 00:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2747
Shkrim i cituar
mesdimr
7.10.2011 20:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/7350
Shkrim i cituar
mesdimr
20.7.2009 09:02
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
3/2605
Shkrim i cituar
mesdimr
16.7.2009 18:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2642
Shkrim i cituar
mesdimr
12.5.2009 23:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2516
Shkrim i cituar
mesdimr
6.5.2009 14:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2819
Shkrim i cituar
mesdimr
22.3.2009 16:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3299
Shkrim i cituar
mesdimr
6.2.2009 23:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2780
Shkrim i cituar
mesdimr
16.11.2012 23:38
nga rrėqebull Shko tek shkrimi i fundit
5/6911
Shkrim i cituar
mesdimr
21.12.2008 16:32
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
2/2836
Shkrim i cituar
mesdimr
21.11.2008 18:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2713
Shkrim i cituar
mesdimr
11.9.2010 05:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3098
Shkrim i cituar
mesdimr
23.3.2007 09:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2076
Shkrim i cituar
mesdimr
19.11.2007 13:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2136
Shkrim i cituar
mesdimr
14.11.2007 18:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2205
Shkrim i cituar
mesdimr
12.6.2007 20:46
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1963
Shkrim i cituar
mesdimr
12.6.2007 20:41
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3307
Shkrim i cituar
mesdimr
23.3.2008 13:11
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
1/2473
Shkrim i cituar
mesdimr
13.4.2016 00:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
7/11826
Shkrim i cituar
mesdimr
24.4.2007 13:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2330
 
mesdimr
24.4.2007 13:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3506
Shkrim i cituar
mesdimr
24.5.2009 00:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3229
Shkrim i cituar
mesdimr
21.3.2007 09:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1994
Shkrim i cituar
mesdimr
25.5.2015 22:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7837
Shkrim i cituar
mesdimr
24.3.2007 10:33
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1850
Shkrim i cituar
mesdimr
4.6.2013 15:04
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
3/4551
Shkrim i cituar
mesdimr
18.3.2007 10:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1648
Shkrim i cituar
mesdimr
22.6.2011 03:27
nga dhemetra Shko tek shkrimi i fundit
3/5487
Shkrim i cituar
mesdimr
25.7.2013 21:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/5324
Shkrim i cituar
mesdimr
9.10.2013 21:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
20/16623
Shkrim i cituar
mesdimr
20.9.2007 11:54
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2234
Shkrim i cituar
mesdimr
14.7.2011 12:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/6326
 
mesdimr
6.3.2011 16:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7573
Shkrim i cituar
mesdimr
8.8.2013 21:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/8963
Shkrim i cituar
mesdimr
30.5.2010 11:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3495
Shkrim i cituar
mesdimr
26.1.2008 04:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2171
Shkrim i cituar
mesdimr
14.1.2008 18:58
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/2613
Shkrim i cituar
mesdimr
10.7.2013 21:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
22/14226
Shkrim i cituar
mesdimr
5.7.2013 21:39
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
28/16574
Shkrim i cituar
mesdimr
12.12.2007 03:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2612
Shkrim i cituar
mesdimr
4.1.2008 09:12
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1939
Shkrim i cituar
mesdimr
29.7.2012 23:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/6205
Pyetje
Vald
14.7.2007 00:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2527
 
VNf
4.1.2013 22:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2011
 
VNf
28.4.2013 22:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1963
 
VNf
18.7.2013 21:29
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1934
 
VNf
28.5.2015 09:11
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1403
Shkrim i cituar
VNf
18.6.2015 15:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1309
Shkrim i cituar
VNf
18.6.2015 20:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1470
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2015 22:13
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1450
Shkrim i cituar
VNf
10.6.2015 22:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1585
 
VNf
28.7.2015 14:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4350
 
VNf
29.7.2015 08:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4478
 
VNf
24.9.2012 21:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1850
 
VNf
26.9.2012 21:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1713
Shkrim i cituar
VNf
25.5.2012 20:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2373
Shkrim i cituar
VNf
7.8.2013 18:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/7197
 
VNf
26.5.2015 15:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/3670
Shkrim i cituar
VNf
17.3.2012 21:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/5215
Shkrim i cituar
VNf
12.2.2013 21:04
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/4558
Shkrim i cituar
VNf
10.8.2012 21:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3348
Shkrim i cituar
VNf
1.10.2012 21:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/4446
Shkrim i cituar
VNf
9.1.2012 21:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2971
 
VNf
12.1.2012 21:46
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1897
 
VNf
8.8.2012 20:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2237
 
VNf
11.5.2012 21:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2181
 
VNf
28.7.2015 22:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4471
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi Mbikėqyrės
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 145 tė tillave Mbikėqyrės : 1
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 12:05.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.