Kthehu   Kreu > D1 > Punishte
Gjetje tė fundit arkeologjike dhe zbulime historike. Lėnda mund tė sillet, siē gjurmohet, nė ēfarėdo gjuhe.
Hap ēėshtje tė re
Tė reja » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja Anasill renditjen / Hapėsi Shkrimi i fundit Pėrgjigje /Shikime
Lėndė burimore
mesdimr
25.3.2007 16:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/5763
Shkrim i cituar
mesdimr
26.6.2015 10:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
61/27580
 
Shkrim i cituar
VNf
10.6.2008 14:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1831
Shkrim i cituar
VNf
6.6.2009 21:26
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
2/3545
Shkrim i cituar
mesdimr
14.1.2008 18:58
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/2613
Shkrim i cituar
mesdimr
23.3.2007 09:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2076
Shkrim i cituar
mesdimr
18.3.2007 10:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1648
Shkrim i cituar
VNf
17.3.2012 21:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/5214
Punim
mesdimr
24.10.2008 21:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2441
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2015 22:13
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1450
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2009 15:09
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
6/4006
 
Kandhaon
19.5.2009 23:56
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
2/3066
Shkrim i cituar
VNf
9.5.2009 08:06
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3074
Shkrim i cituar
VNf
30.12.2011 08:16
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2054
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2008 10:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2353
Shkrim i cituar
mesdimr
11.9.2010 05:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3098
 
VNf
26.9.2012 21:00
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1712
Shkrim i cituar
VNf
27.6.2008 22:52
nga qiellikalter Shko tek shkrimi i fundit
1/2290
Shkrim i cituar
VNf
18.6.2015 20:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1470
Shkrim i cituar
VNf
5.2.2008 10:01
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3801
Shkrim i cituar
VNf
19.12.2008 16:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2817
 
Kandhaon
26.1.2010 07:54
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/1853
Shkrim i cituar
VNf
20.8.2009 22:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2505
Shkrim i cituar
mesdimr
3.9.2008 12:54
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
3/2721
 
VNf
28.7.2015 22:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4468
Shkrim i cituar
VNf
20.11.2008 10:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2992
Shkrim i cituar
mesdimr
30.5.2010 11:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3494
 
VNf
23.9.2013 21:29
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1749
 
mesdimr
6.3.2011 16:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7573
Shkrim i cituar
VNf
3.12.2011 21:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2783
Shkrim i cituar
mesdimr
13.4.2016 00:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
7/11816
Shkrim i cituar
mesdimr
25.5.2015 22:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7835
Shkrim i cituar
mesdimr
9.10.2013 21:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
20/16623
Shkrim i cituar
mesdimr
5.7.2013 21:39
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
28/16573
Shkrim i cituar
mesdimr
10.7.2013 21:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
22/14225
 
VNf
26.5.2015 15:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/3670
 
VNf
8.8.2012 20:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2237
Shkrim i cituar
mesdimr
7.5.2013 22:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
13/9655
Shkrim i cituar
VNf
13.8.2010 22:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/4632
Shkrim i cituar
VNf
10.8.2012 21:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3348
 
VNf
12.8.2015 22:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/5006
Shkrim i cituar
VNf
16.5.2013 22:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/5382
Shkrim i cituar
mesdimr
7.10.2011 20:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/7349
Shkrim i cituar
VNf
24.10.2010 04:23
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3580
Shkrim i cituar
VNf
3.5.2013 22:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
14/9756
Shkrim i cituar
VNf
1.10.2012 21:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/4446
Shkrim i cituar
mesdimr
8.8.2013 21:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/8963
 
VNf
24.9.2012 21:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1849
 
VNf
18.7.2013 21:29
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1933
Shkrim i cituar
VNf
9.1.2012 21:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2970
Shkrim i cituar
VNf
7.8.2013 18:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/7197
 
VNf
28.5.2015 09:11
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1403
Shkrim i cituar
mesdimr
10.2.2014 22:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
11/10349
 
kalimtar/e
25.12.2007 09:30
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/2138
Shkrim i cituar
mesdimr
10.8.2009 00:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2747
Shkrim i cituar
VNf
31.8.2009 18:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2397
Shkrim i cituar
mesdimr
6.5.2009 14:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2819
Shkrim i cituar
mesdimr
1.11.2008 23:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2870
Shkrim i cituar
mesdimr
14.7.2011 12:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/6326
 
Kandhaon
11.4.2008 14:18
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/4771
Shkrim i cituar
mesdimr
26.10.2008 10:31
nga zenel gjoleka Shko tek shkrimi i fundit
1/3128
 
mesdimr
24.4.2007 13:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3506
 
Kandhaon
23.3.2008 13:01
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/2115
Shkrim i cituar
mesdimr
24.3.2010 11:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2177
 
Kandhaon
7.8.2008 10:30
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/2102
 
mesdimr
28.10.2008 18:18
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2780
Shkrim i cituar
mesdimr
17.8.2011 12:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/6598
Shkrim i cituar
mesdimr
28.9.2010 22:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/5649
 
VNf
29.7.2015 08:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4475
Shkrim i cituar
mesdimr
30.7.2008 15:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/4205
Shkrim i cituar
VNf
25.1.2010 22:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3257
Shkrim i cituar
VNf
4.8.2008 00:17
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2288
Shkrim i cituar
mesdimr
24.5.2009 00:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3229
Shkrim i cituar
mesdimr
21.11.2008 18:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2713
Artikull
kalimtar/e
19.1.2008 08:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2764
Shkrim i cituar
VNf
10.6.2015 22:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/1584
Shkrim i cituar
VNf
29.8.2009 00:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2752
Shkrim i cituar
mesdimr
24.4.2007 13:32
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2330
Shkrim i cituar
mesdimr
4.1.2008 09:12
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1939
Shkrim i cituar
VNf
4.6.2008 16:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2428
Shkrim i cituar
VNf
25.5.2012 20:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2372
Shkrim i cituar
VNf
11.7.2011 18:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3610
 
VNf
4.1.2013 22:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2011
Shkrim i cituar
VNf
15.6.2008 11:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2436
Pyetje
Vald
14.7.2007 00:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2527
Shkrim i cituar
mesdimr
30.3.2010 19:23
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2250
Shkrim i cituar
mesdimr
20.7.2009 09:02
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
3/2605
Shkrim i cituar
mesdimr
26.3.2010 00:37
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3024
Shkrim i cituar
mesdimr
21.3.2007 09:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/1994
 
Kandhaon
16.2.2008 22:08
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/3198
Shkrim i cituar
VNf
26.3.2010 23:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2028
 
kalimtar/e
14.4.2008 11:56
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
1/2343
Shkrim i cituar
kalimtar/e
20.7.2007 17:36
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
0/2211
Shkrim i cituar
mesdimr
16.7.2009 18:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2641
Shkrim i cituar
mesdimr
24.9.2008 11:07
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2132
Shkrim i cituar
VNf
18.4.2009 09:33
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
5/3913
Shkrim i cituar
VNf
10.6.2008 14:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2163
 
VNf
11.5.2012 21:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2181
Shkrim i cituar
mesdimr
4.6.2013 15:04
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
3/4550
Shkrim i cituar
mesdimr
12.12.2007 03:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2610
Shkrim i cituar
VNf
21.10.2009 15:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3026
Shkrim i cituar
Kandhaon
6.6.2008 17:40
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
1/2571
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi Mbikėqyrės
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 145 tė tillave Mbikėqyrės : 1
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 05:50.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.