Kthehu   Kreu > D1 > Punishte
Gjetje tė fundit arkeologjike dhe zbulime historike. Lėnda mund tė sillet, siē gjurmohet, nė ēfarėdo gjuhe.
Hap ēėshtje tė re
Tė reja » Ēėshtjet e ngritura Veēoritė e danės
  Ēėshtja / Hapėsi Shkrimi i fundit Pėrgjigje /Shikime Anasill renditjen
Shkrim i cituar
mesdimr
26.6.2015 10:53
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
61/27517
Lėndė burimore
mesdimr
25.3.2007 16:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/5752
 
Shkrim i cituar
mesdimr
9.10.2013 21:36
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
20/16592
Shkrim i cituar
mesdimr
5.7.2013 21:39
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
28/16521
Shkrim i cituar
mesdimr
10.7.2013 21:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
22/14203
Shkrim i cituar
mesdimr
13.4.2016 00:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
7/11638
Shkrim i cituar
mesdimr
10.2.2014 22:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
11/10336
Shkrim i cituar
VNf
3.5.2013 22:52
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
14/9740
Shkrim i cituar
mesdimr
7.5.2013 22:40
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
13/9640
Shkrim i cituar
mesdimr
8.8.2013 21:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/8949
Shkrim i cituar
mesdimr
25.5.2015 22:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7768
 
mesdimr
6.3.2011 16:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/7557
Shkrim i cituar
mesdimr
7.10.2011 20:26
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/7335
Shkrim i cituar
VNf
7.8.2013 18:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
10/7184
Shkrim i cituar
mesdimr
16.11.2012 23:38
nga rrėqebull Shko tek shkrimi i fundit
5/6892
Shkrim i cituar
mesdimr
17.8.2011 12:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/6581
Shkrim i cituar
mesdimr
14.7.2011 12:25
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/6313
Shkrim i cituar
mesdimr
29.7.2012 23:59
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
8/6189
Shkrim i cituar
mesdimr
28.9.2010 22:35
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
7/5637
Shkrim i cituar
mesdimr
22.6.2011 03:27
nga dhemetra Shko tek shkrimi i fundit
3/5469
Shkrim i cituar
VNf
16.5.2013 22:27
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/5368
Shkrim i cituar
mesdimr
25.7.2013 21:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/5310
Shkrim i cituar
VNf
17.3.2012 21:38
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
6/5203
 
VNf
12.8.2015 22:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/4932
 
Kandhaon
11.4.2008 14:18
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/4763
Shkrim i cituar
mesdimr
23.8.2009 02:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/4759
Shkrim i cituar
VNf
9.6.2009 02:47
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/4704
Shkrim i cituar
VNf
13.8.2010 22:49
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
4/4616
Shkrim i cituar
VNf
12.2.2013 21:04
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
5/4544
Shkrim i cituar
mesdimr
4.6.2013 15:04
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
3/4539
Shkrim i cituar
VNf
1.10.2012 21:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/4437
 
VNf
29.7.2015 08:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4413
 
VNf
28.7.2015 22:05
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4397
 
VNf
28.7.2015 14:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/4278
Shkrim i cituar
mesdimr
30.7.2008 15:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/4197
Shkrim i cituar
mesdimr
19.8.2008 22:25
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3999
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2009 15:09
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
6/3993
Shkrim i cituar
VNf
18.4.2009 09:33
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
5/3898
Shkrim i cituar
VNf
5.2.2008 10:01
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3793
Shkrim i cituar
VNf
23.2.2009 14:40
nga GERMA Shko tek shkrimi i fundit
1/3788
 
VNf
26.5.2015 15:58
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
3/3660
Shkrim i cituar
VNf
11.7.2011 18:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3595
Shkrim i cituar
VNf
24.10.2010 04:23
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3570
Shkrim i cituar
VNf
6.6.2009 21:26
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
2/3532
 
mesdimr
24.4.2007 13:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3498
Shkrim i cituar
mesdimr
30.5.2010 11:41
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3481
Shkrim i cituar
VNf
5.1.2012 17:17
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3411
Shkrim i cituar
VNf
10.8.2012 21:33
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/3336
Shkrim i cituar
VNf
19.8.2009 21:37
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3314
Shkrim i cituar
mesdimr
12.6.2007 20:41
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3299
Shkrim i cituar
mesdimr
22.3.2009 16:49
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3285
Shkrim i cituar
VNf
25.1.2010 22:07
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3248
Shkrim i cituar
mesdimr
24.5.2009 00:27
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
2/3218
 
Kandhaon
16.2.2008 22:08
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
0/3190
Shkrim i cituar
mesdimr
26.10.2008 10:31
nga zenel gjoleka Shko tek shkrimi i fundit
1/3119
Shkrim i cituar
mesdimr
11.9.2010 05:48
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
2/3086
Shkrim i cituar
VNf
9.5.2009 08:06
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3059
 
Kandhaon
19.5.2009 23:56
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
2/3049
Shkrim i cituar
VNf
21.10.2009 15:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/3014
Shkrim i cituar
mesdimr
26.3.2010 00:37
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/3011
Shkrim i cituar
VNf
15.6.2008 11:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2986
Shkrim i cituar
VNf
20.11.2008 10:31
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2981
Shkrim i cituar
VNf
9.1.2012 21:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2957
Shkrim i cituar
mesdimr
1.11.2008 23:52
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2858
Shkrim i cituar
mesdimr
21.12.2008 16:32
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
2/2823
Shkrim i cituar
VNf
19.12.2008 16:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
1/2808
Shkrim i cituar
mesdimr
6.5.2009 14:20
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2807
Shkrim i cituar
VNf
3.12.2011 21:02
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2772
Shkrim i cituar
mesdimr
6.2.2009 23:51
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2771
 
mesdimr
28.10.2008 18:18
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2771
Artikull
kalimtar/e
19.1.2008 08:40
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
5/2758
Shkrim i cituar
VNf
2.2.2009 20:22
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2758
Shkrim i cituar
VNf
29.8.2009 00:30
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2740
Shkrim i cituar
mesdimr
10.8.2009 00:05
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2735
Shkrim i cituar
VNf
11.10.2009 22:03
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2732
Shkrim i cituar
mesdimr
3.9.2008 12:54
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
3/2714
Shkrim i cituar
mesdimr
30.3.2010 19:36
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2711
Shkrim i cituar
mesdimr
21.11.2008 18:38
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2704
Shkrim i cituar
mesdimr
16.7.2009 18:21
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2631
Shkrim i cituar
VNf
27.11.2009 15:44
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2620
Shkrim i cituar
mesdimr
12.12.2007 03:43
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2603
Shkrim i cituar
mesdimr
14.1.2008 18:58
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
1/2602
Shkrim i cituar
mesdimr
20.7.2009 09:02
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
3/2596
Shkrim i cituar
Kandhaon
6.6.2008 17:40
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
1/2563
Pyetje
Vald
14.7.2007 00:10
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2523
Shkrim i cituar
VNf
11.1.2009 16:04
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2508
Shkrim i cituar
mesdimr
12.5.2009 23:15
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2505
Shkrim i cituar
VNf
20.8.2009 22:39
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2495
Shkrim i cituar
VNf
5.3.2009 12:28
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2489
Shkrim i cituar
VNf
6.4.2011 18:06
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2482
Shkrim i cituar
mesdimr
23.3.2008 13:11
nga Kandhaon Shko tek shkrimi i fundit
1/2465
Punim
mesdimr
24.10.2008 21:04
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
0/2437
Shkrim i cituar
VNf
3.9.2009 20:18
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2437
Shkrim i cituar
VNf
15.6.2008 11:32
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2431
Shkrim i cituar
VNf
4.6.2008 16:43
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2417
 
Kandhaon
21.5.2009 13:58
nga mesdimr Shko tek shkrimi i fundit
1/2403
Shkrim i cituar
kalimtar/e
20.7.2007 16:45
nga kalimtar/e Shko tek shkrimi i fundit
0/2401
Shkrim i cituar
VNf
24.12.2008 16:12
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2395
Shkrim i cituar
VNf
31.8.2009 18:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2389
Shkrim i cituar
VNf
25.5.2012 20:20
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2362
Shkrim i cituar
VNf
13.1.2008 10:57
nga VNf Shko tek shkrimi i fundit
0/2341
 
kalimtar/e
14.4.2008 11:56
nga allianz Shko tek shkrimi i fundit
1/2334
Hap ēėshtje tė re

Filtrimi Mbikėqyrės
Shfaqen ēėshtjet nga 1 nė 100 prej 145 tė tillave Mbikėqyrės : 1
Renditur sipas me rend
qė prej

Me shkrime tė reja Me shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku ka shkrime tė reja
Pa shkrime tė reja Pa shkrime tė reja Mbi 15 pėrgjigje dhe/ose 150 shikime Ēėshtje e rrahur ku nuk ka shkrime tė reja
Ēėshtja u mbyll Ēėshtje e mbyllur  
 

Ora nė Shqipėri ėshtė 03:38.

Pajtim RSS
Vargmal © 2001 - 2019
Dijeni · Prektora · Pyetje · Kreu

Redaksia: kontakt@vargmal.org
Drejtbotimi: Lėnda e hasur kėtu mund tė pėrdoret nė ēdo mjet pėrcjellės, me kusht qė tė pėrmendet se ėshtė marrė nga faqja vargmal.org ose qė tė jepet vendndodhja e saktė e plotė brenda kėsaj faqeje. Nėse lėnda e hasur nė kėtė faqe dėshirohet tė pėrdoret pėr arsye qė tejkalojnė drejtpėrdorimin dhe drejtbotimin, kėrkohet leje e posaēme pas marrėveshjeje me mbarėvajtėsit dhe/ose krijuesit.
Drejtpėrdorimi: Veē tė tjerash, nė kėtė faqe paraqitet lėndė me tė drejta krijuesi, pėrdorimi i sė cilės nuk ėshtė miratuar gjithnjė gjegjėsisht prej mbajtėsit tė tė drejtave. Megjithatė lėnda shtjellohet nė pėrpjekjen tonė pėr njohjen, kuptimin, bashkėfjalimin e arsimimin rreth ēėshtjeve qė kanė tė bėjnė me mjedisin, botėkuptimin, shkencėn, shoqėrinė njerėzore nė pėrgjithėsi dhe shoqėrinė shqiptare nė veēanti. Mendojmė se ky pėrbėn pėrdorim tė drejtė sipas ligjit nr. 9380, dt. 28.4.2005, nenet 9, 26, 27. Nė lidhje me ēka pararendi, paraqitja kryhet pa pėrfitim tregtar ndaj atyre qė kanė shprehur interes paraprak pėr marrje njohurish pėr arsye kėrkimore, arsimore a pėrdorimi vetjak nė pėrputhje ligjin.