Vargmal

Vargmal (https://vargmal.org)
-   Shkencė dhe teknologji (https://vargmal.org/dan405n)
-   -   Astronomi: Agimi polar (https://vargmal.org/dan8732)

mesdimr 18.4.2016 12:24

Astronomi: Agimi polar
 
Dukuria elektromagnetike e parė nga satelitėt e NASA-s:Ora nė Shqipėri ėshtė 03:48.

Vargmal © 2001